Прес-центр23 серпня 2021, 12:08

Вітання голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Романа Власенка з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора

Вітання голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Романа Власенка з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора.
Три десятиліття тому сталась визначна в історії нашого народу подія - на світовій політичній карті постала вільна, суверенна, соборна Україна.
24 серпня, у День народження нашої держави, ми згадуємо минуле, аналізуємо сьогодення і будуємо плани на майбутнє.
День народження незалежної України – в першу чергу, це пам'ять про покоління предків, які боролись за Українську державу, які докладали всіх можливих і неможливих зусиль для збереження і відродження духу нації.
День Незалежності – це час, коли варто думати про майбутнє. Про те, якою ми мріємо бачити Україну і що для цього треба робити кожному з нас. Ми маємо усвідомити, що створення матеріальних і духовних цінностей, реалізація проєктів і ініціатив – це якраз те, що називається розвитком держави, який залежить від кожного українця. Змінити нашу країну можна тільки разом!
Попри поширений штамп про легкість, з якою Україна здобула свою незалежність наприкінці ХХ століття, шлях до української державності завжди був шляхом боротьби. Наразі ця боротьба триває, адже в умовах зовнішньої агресії ми сім років відстоюємо свою територіальну цілісність, а поняття незалежності та єдності України набуло для нас надзвичайного змісту.
Відзначаючи День Незалежності, ми по – особливому, зі щемом у серці згадуємо окуповані Крим, Донецьк, Луганськ, інші міста нашої Луганщини, що знаходяться по той бік лінії розмежування. Наразі вони поруч, але ми не разом. Та попри все ми віримо, що настання миру в Україні, повернення наших людей і територій – питання найближчої перспективи.
Шановні жителі району, дорогі друзі! Я вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Від усієї душі бажаю вам завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє, а також миру, щастя, здоров’я і добробуту!
Слава Україні!