Прес-центр9 листопада 2021, 09:11

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва - свято, яке щорічно відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва - свято, яке щорічно відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.
Культура – це сукупність цінностей, яка в першу чергу ідентифікує кожну державу як самобутню і неповторну спільноту. Культура – це наша історична пам'ять, наш оберіг і наша соборність.
Відзначення професійного свята працівників культури і майстрів народного мистецтва – це нагода подякувати всім причетним за майстерність, творчість та активну просвітницьку діяльність, за популяризацію та розвиток нашої культури.
Шановні культуряни! Нехай ваша професійна нива буде встелена високими досягненнями, шаною і любов’ю людей, яким ви даруєте свою творчість, а, отже, і частину своєї душі.
Нехай на вашу адресу якнайчастіше лунають слова подяки та гучні аплодисменти шанувальників.
Бажаємо вам нових вершин і горизонтів у творчості, незгасного прагнення творити і припадати до витоків нашої національної духовності.
Хочемо, аби у вашому особистому житті панували родинний затишок та благополуччя, щастя, здоров’я, віра, надія і любов.
Хай доля продовжує дарувати вам тільки приємні миттєвості.
Зі святом!