Прес-центр1 червня 2021, 15:06

Яким має бути ідеальне свято до Міжнародного дня захисту дітей?

Яким має бути ідеальне свято до Міжнародного дня захисту дітей? Мабуть, те, яке викликає безліч позитивних емоцій і у організаторів, і в учасників свята. Сьогодні, 1 червня, в Україні проходить багато різноманітних заходів – в закладах освіти та культури, на вулицях населених пунктів, у природних локаціях, зрештою, у родинному колі.
За традицією, працівники служб та установ, що опікуються дітьми різних соціальних категорій, намагаються 1 червня привітати своїх підопічних особисто. Мова йде про службу у справах дітей, Національну поліцію, заклади соціального захисту тощо.
Цього дня багато посадовців відвідують підшефні навчальні заклади.
А ще, 1 червня по особливому хочеться привітати та побажати здоров’я діткам, які успішно долають різні хвороби.
Дмитрик по кількості захоплень може дати фору будь-якому своєму однолітку. Декілька років він з родиною воював із своєю недугою і наразі, за словами мами, майже здоровий.
1 червня з Міжнародним днем захисту дітей Дмитра прийшла привітати заступниця голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова. Вона побажала хлопчику здоров’я, бути завжди на такій же позитивній хвилі та успіху в реалізації його мрій і планів.