Прес-центр12 липня 2021, 14:07

За ініціативи голови Сєвєродонецької РДА Романа Власенка у Кремінній і Попасній проходять зустрічі молоді із волонтером Terry Currie

За ініціативи голови Сєвєродонецької РДА Романа Власенка у Кремінній і Попасній проходять зустрічі молоді із волонтером Terry Currie.
Сьогодні, 12 липня американський волонтер Terry Currie завітав на Кремінщину. Він зустрівся із заступницею голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Катериною Колесниковою, відвідав Кремінську міську раду, а згодом – Кремінський ліцей № 5.
Слід зазначити, що візит волонтера до цього навчального закладу відбувається вже вдруге. Уперше це сталося два роки тому в рамках роботи англомовного табору «GoCampEast».
Разом із Катериною Колесниковою, директором закладу Євдокією Кукуяшною Terry пройшовся по ліцею, відвідавши класи та музейні кімнати.
Не зважаючи на канікулярний період, доброго знайомого по мовному табору чекали учні ліцею в інформаційно-бібліотечному центрі. Спілкування вийшло щирим і цікавим для всіх учасників заходу. На згадку гостю подарували оберег.
Terry Currie пробуде на Кремінщині ще декілька днів, протягом яких планує відвідати інші навчальні заклади та публічну бібліотеку.