Прес-центр4 лютого 2022, 10:02

За участі голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенка пройшло засідання сесії районної ради

За участі голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенка пройшло засідання сесії районної ради.

2 лютого відбулось   пленарне засідання позачергової чотирнадцятої сесії Сєвєродонецької районної ради восьмого скликання під головуванням Володимира Прокопенка.

Окрім депутатів райради, участь у роботі сесії взяли голова Сєвєродонецької районної держадміністрації Роман Власенко, начальник фінансового управління Вікторія Демченко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту  Олена Сухомлин.

Усього до порядку денного засідання було внесено  13 питань,  частину з них   підготовлено і винесено на розгляд депутатів структурними підрозділами райдержадміністрації.  Зокрема, депутати,  розглянувши  запропоновані проєкти рішень, підтримали внесення  змін до районної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді, програми розвитку фізичної культури та спорту, програми проведення культурно-масових заходів та районної Програми економічного та соціального розвитку Сєвєродонецького району. Відповідним рішенням затверджено Програму забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони на території Сєвєродонецького району на 2022-2023 роки. Також було затверджено звіт про виконання районного бюджету Сєвєродонецького району за 2021 рік та внесено відповідні зміни до бюджету на 2022 рік.  

Більш докладно з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Сєвєродонецької районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».