Прес-центр28 травня 2021, 10:05

Заклади освіти Сєвєродонецького району представлені на ХІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Заклади освіти Сєвєродонецького району представлені на ХІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти».
26–28 травня 2021 року у Києві проходить ХІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Освітянський форум організовано компанією «Виставковий Світ» за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.
Участь у виставці беруть 583 установи та заклади, серед яких - Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації, Луганський ОІППО, 3 центри професійного розвитку (методичні центри) (Рубіжне, Марківка та Попасна) та 76 закладів освіти Луганської області.
Підготовлені тематичні матеріали розглядались у 9 конкурсних номінаціях. За результатами експертної оцінки 9 учасників отримали золоті медалі виставки, що є свідченням високої оцінки діяльності освітніх закладів Луганщини.
Зокрема, золоті нагороди у номінації «STEM-освіта: сучасні формати й практичні рішення від дошкільника до компетентного учня і студента» отримав Кремінський ліцей № 5 Кремінської міської ради; у номінації «Сучасна інклюзивна освіта: кращі практики, розробки та підготовка кадрів» – комунальний заклад «Лисичанський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 5 «Усмішка»; у номінації «Використання імерсивних технологій в освітній практиці» – Золотівська багатопрофільна гімназія Попаснянської районної ради Луганської області та комунальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 19 «Ластівка» Сєвєродонецької міської ради; у номінації «Психологічний супровід освітніх реформ у діяльності психологічної служби» – комунальний заклад «Рубіжанська обласна спеціальна школа «Кришталик».