Прес-центр1 жовтня 2024, 15:10

Згадаємо тих, хто повернувся на щиті

Дорогі земляки, шановні українці. Сьогодні в Україні важливий день - День захисників і захисниць України! В цьому символічному дні поєднані історичні події на протязі віків, а також сьогодення, кожна мить якого позначена кривавою боротьбою Українських Захисників і Захисниць проти російських окупантів.

На жаль, на цій війні маємо важкі, непоправні втрати. Чоловіки і жінки, зовсім юні і у віці, різного соціального і родинного статусу, люди різних професій і уподобань – за кожного з нас в цій війні вони віддали найдорожче – своє життя.

Серед тих, хто повернувся з російсько – української війни на щиті, багато наших земляків – луганчан, і тільки деякі з них мають місцем останнього спочинку – рідну землю. Через окупацію Луганської області могили наших Захисників і Захисниць розкидані по всій країні. Наші оборонці покояться поряд з побратимами і посестрами з різних куточків нашої Батьківщини, з якими вони пліч – о – пліч стали на захист своєї землі.

Пам’ятаємо про це кожен день нашого життя!

Єднаємось у загальнонаціональній хвилині пам’яті! Схиляємо голови та згадуємо своїх рідних, знайомих, друзів, колег, усіх, хто загинув у боротьбі з ворогом.

Вічна та світла пам’ять нашим Героям!

Живі, поки памятаємо.