Прес-центр4 червня 2021, 15:06

Знакова зустріч відбулась в обласній адміністрації у день народження Луганської області

Знакова зустріч відбулась в обласній адміністрації у день народження Луганської області.
3 червня керівник області Сергій Гайдай зустрівся з обдарованими дітьми - членами Луганської обласної малої академії наук, переможцями і призерами Всеукраїнських та обласних конкурсів та педагогічними працівниками, які мають вагомі досягнення в підготовці обдарованих дітей.
Під час заходу Сергій Гайдай вручив грамоти і подяки дітям та їх наставникам, привітав їх з днем народження Луганщини та висловив впевненість у тому, що присутні у залі - це майбутній управлінський активив області і України.
Серед тих, кого нагородив очільник області 3 червня, були учні і педагоги Сєвєродонецького району, зокрема, вихованці Кремінського ліцею №5 Микита Хлюбцев (учасник Всеукраїнського етапу МАН із роботою «Борщ як кулінарний код української літератури») та Владислав Пономарьов (призер обласного етапу МАН із роботою «Писанка як універсальний символ зорової поезії»).
Для додаткової мотивації обдарованої учнівської молоді Сергій Гайдай ініціював запровадження премії голови облдержадміністрації з грошовою винагородою.